Vuodesta 1967

Tarinaa Huttulasta


Ravintolatilat

250 paikkaa
A-oikeudet
Ulkoterassi
Kokoustilat
Drinkkibaari
Lastenhoitohuone/inva-WC
Veikkaus online, TOTOline

Kabinetti

Ravintolasalin Kabinetissa järjestät kokoukset ja vaikka juhlatarjoilut. Kabinettitila voidaan eristää yksityiskäyttöön muusta ravintolatilasta.

Kahvio

Tuore kahvi ja maukkaat kahviherkut piristävät ohikulkijaa, kun matkaa on vielä jäljellä tai väsymys painaa.

Matkaajien keskuudessa miltei kulttimaineeseen noussut Huttulan Metsurinleipä siirtää nälkää tehokkaasti ja on makuhermoja viettelevä vaihtoehto suojakaasuun pakattuihin kolmioleipiin verrattuna.

Metsurinleivät valmistetaan paikanpäällä Huttulan keittiössä, mikä takaa tuoreuden ja maun.
Tule maistamaan miltä aito eväsleipä maistuu!

Myymälä

Huoltoaseman myymälän tuotevalikoimaan kuuluu autotarvikkeiden lisäksi laaja valikoima vapaa-ajantuotteita sekä päivittäistavaroita.

Miksi sulloa auto täyteen mökkitarvikkeita ja matkustaa ahtaasti, kun voit hakea ruoka- ja juomatarpeet, halot ja hiilet helposti Huttulasta.

Terästystä juomavalikoimaan voi noutaa vaikka jalkaisin läheisestä Alkosta.

Baari

Ravintolamme A-oikeuksin varustettu baari sammuttaa monenlaisen janon ja ilahduttaa musiikista nauttivaa juhlakansaa.

Huttula on toiminut jo vuosikymmeniä musiikkitapahtumien keskuksena Joutsassa. Joutopäivien aikaan järjestettävä JP-Musaklubi on tuonut Huttulan lauteille monia nimekkäitä artisteja.

Musatapahtumille on aina ollut ominaista järjettömän hyvä fiilis ja musiikillinen laatu.

RockManiska ry

Musatapahtumissa aktiivisena yhteistyökumppanina toimii paikallinen rock-musiikin yhdistys Rock Maniska ry. Tykkää Maniskan Facebook -sivuista ja pysyt ajantasalla myös Huttulassa järjestettävistä live-keikoista.

Eikä siinä kaikki!

Pikkupuoti Oy >>

Pikkupuoti Oy on joutsalainen tekstiilialan perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1987. Yrityksen oma myymälä sijaitsee Joutsassa, Nelostien varrella Huttulan pihapiirissä.

Joutsan Lumikissat Ry >>

Huttula toimii Joutsalaisen kelkkakerhon, Joutsan Lumikissojen kokoontumispaikkana. Huttula toimii hyvänä tukikohtana safareille ja kelkkojen tankkaamiselle. 

Kalastusluvat

Joutsa on kaunista ja kalaisaa Järvi-Suomea. Apajille pääset lain ja säädösten mukaan hankkimalla kalastusluvan Huttulasta. Myymme lupia mm. seuraaville kalastuskuntien vesialueille: Suontee, Jääsjärvi, Viheri, Joutsa, Kirkkola.